Diensten

 

Overdekte stalling

Wij bieden overdekte stalling in een loods. De ruimte is goed geventileerd, een geheel verharde ondergrond met een doorrijhoogte van 3.40 meter en 4.50 meter. Wij zijn het gehele jaar geopend op afspraak en bieden de mogelijkheid meerdere keren halen en brengen. Verder is er bij de loods cameratoezicht aanwezig en is de loods afgesloten en alleen toegankelijk op afspraak. U kunt altijd bij uw voertuig, graag 2 werkdagen van te voren melden, zodat we u kunnen inplannen. Wij begeleiden alle klanten zelf naar het voertuig. Dit voor uw veiligheid en om diefstal te voorkomen

Buiten stalling

Stalling Feijts heeft een groot buiten terrein waar uw caravan, camper, vouwwagen, aanhangwagen etc. veilig op ons afgesloten terrein staat met cameratoezicht. Het buitenterrein is alleen toegankelijk op afspraak. 

Opslag inboedel/ palletopslag

Stalling Feijts biedt mini opslag aan voor uw huisraad of overige goederen (selfstorage-miniopslag). U slaat uw spullen (verhuisdozen) op pallets welke worden geseald. Grote meubels, kasten etc. kunt in de aangewezen ruimte zelf opslaan.  Wij bieden de mogelijkheid voor tijdelijke opslag voor lange of korte termijn. Mogelijkheden met een minimale huurtermijn vanaf 3 maanden. De ruimte is afgesloten,  alleen toegankelijk onder begeleiding en op afspraak.

Bagagewagen verhuur

Wij verhuren tevens nette en goede bagagewagens. Ideaal voor extra bergruimte tijdens vakantie, of het vervoeren/ verplaatsen van kleine goederen. Bij alle bagagewagens zit bij de huur inbegrepen een disselslot en een slot om de bagagewagen te kunnen afsluiten. De huurprijzen zijn inclusief de fietsendragers indien van toepassing.

Dakkoffer en bagagebox op trekhaak verhuur

Verder verhuren wij dakkoffers en bagage box op trekhaak. Heb je extra bagageruimte nodig als je op vakantie gaat, dit is een goede optie om ruimte te creëren. Ideaal voor uw skivakantie of zomervakantie, als u extra ruimte nodig heeft.

Caravan verhuur

Wij bieden onze compleet ingerichte Knaus caravan 4-5 persoons aan voor verhuur. De caravan is compleet ingericht met inventaris en bijbehorende voortent.  Niet alleen te boeken voor uw zomervakantie maar ook voor een weekendje weg, midweek of mini vakantie.